Praktijkfolder
Huisartsenpraktijk De Woerd
Huisartsenpraktijk De Woerd is een groepspraktijk, bestaande uit vijf huisartsen, twee praktijkondersteuners, een praktijkondersteuner-GGZ en acht doktersassistentes. We zijn gevestigd aan de Verdilaan 1b, te Naaldwijk.
Afspraak maken/ recepten aanvragen
Spreekuur op afspraak
Via het praktijknummer wordt u verbonden met de assistente. Meerdere lijnen komen op dit nummer binnen. Soms moet u even wachten, maar we proberen iedereen zo spoedig mogelijk te helpen.
0174-624765
Tussen 8:00 en 10:30 uur kunt u bellen voor het maken van afspraken, aanvragen van visites en medicijnen.
Tussen 15:30 en 16:30 uur kunt u bellen voor het maken van afspraken voor de volgende ochtend en voor het aanvragen van medicijnen.
Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we proberen er rekening mee te houden in onze agenda.
Telefonisch spreekuur
Telefonisch spreekuur
Tussen 13.00 uur en 13.30 uur is het telefonisch spreekuur. U kunt dan direct overleggen met één van de huisartsen. Dit spreekuur is bedoeld voor korte vragen en het doorgeven van uitslagen.
Urine inleveren
’s Ochtends voor 11:00 uur bij de assistente aan de balie.
Avond-,nacht- en weekenddienst
Huisartsenpost/doktersdienst
In de avonden en weekenden kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Centrale Huisartsen Post Westland, Middelbroekweg 2a Naaldwijk, tel: 0174-638738.
Zij hebben de volgende gegevens van u nodig: naam, adres, geboortedatum, verzekeringsgegevens en de naam van uw eigen huisarts. De namen van eventueel gebruikte medicijnen en de temperatuur in geval van koorts.
Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend. De huisartsenpost is uitsluitend bedoeld voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.
Adres huisartsenpost
Centrale Huisartsenpost Westland
Middelbroekweg 2a
Naaldwijk
tel 0174-638738.
Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.
De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.
In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.
Assistentie en praktijkondersteuning
De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urineonderzoek en voor herhalingsrecepten.
U kunt bij de assistente verder terecht voor:
- Herhaalrecepten
- Ophalen van verwijsbrieven
- Aanstippen van wratten
- Verbinden van wonden
- Oren uitspuiten
- Injecties
- Hechtingen verwijderen
- Zwangerschapstest
- Urine onderzoek
- Suiker controle
- Uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
- Reizigersadvisering en vaccinaties, via Reisprik
- Verstrekken van informatiefolders
- ECG (hartfilmpje)
- Bloeddruk meten
- Vaatonderzoek
De Praktijkondersteuner Somatiek
begeleidt de patiënten met suikerziekte. Ze controleert de patiënten met COPD/Astma en verricht longfunctieonderzoeken. Patiënten die in aanmerking komen voor ouderenzorg bezoekt zij aan huis. Patiënten die bekend zijn met hart-en vaatziekten (niet onder behandeling bij een specialist) kunnen ook bij haar voor controle terecht. Aan het einde van iedere werkdag worden alle patiënten besproken met de huisarts.
De Praktijkondersteuner GGZ
begeleidt patiënten met psychologische klachten. De huisarts kan u indien nodig naar haar verwijzen.